Over ons bedrijf

Bedrijfsfilm

Maak kennis met ons bedrijf, werp een blik achter de schermen. In deze korte film ziet u in vogelvlucht het atelier, onze toonzaal en ons onuitputtelijk streven naar klasse en kwaliteit.

KLASSE EN KWALITEIT

plooibewerking

Als kachelbouwer en verwarmingsspecialist, al meer dan 70 jaar, is Rydes Style erin geslaagd de technologische ontwikkelingen aan te wenden om u vandaag een gamma gebruiksvriendelijke, veilige en esthetische producten aan te bieden.

Al drie generaties werkt de familie Ryde met zin voor afwerking en detail. De ontwikkeling en de productie van onze kachels met een heel bijzondere stijl en met een tijdloze klasse, hebben ervoor gezorgd dat “Rydes Style” door de jaren heen een begrip geworden is.

Het atelier borrelt van de bedrijvigheid: de gereedschappen, de matrijzen en de gietvormen, worden minutieus opgesteld en onderhouden. Alle onderdelen worden hier in eigen beheer geponst, geplooid, geperst, gelast en gepolijst. In de gieterij wordt gegoten volgens de laatste milieuvriendelijke technieken. Door constant te investeren in nieuwe productiemethodes kunnen we de marktleiders blijven in de Benelux van exclusieve kachels met dergelijke landelijke of klassieke uitstraling. Met veel teamspirit worden de toestellen vakkundig gemonteerd en gecontroleerd. Heb oog voor onze details … het zijn stuk voor stuk pareltjes van afwerking.

TOONZAAL

In onze toonzaal kan je zowel onze Rydes Style kachels zien als tal van andere topmerken.

Openingsuren toonzaal:

  • maandag-vrijdag van 14u tot 18u
  • zaterdag van 14u tot 17u
  • sluitingsdag op woensdag
Toonzaal Toonzaal RS20 HoutkachelToonzaal - vitrineToonzaal