Gas

RS23 ST

De stille werking is gebaseerd op doordachte gastechniek en een juiste keuze van de materialen. Het voorpaneel in gietijzer en de keramische wand achter de brander versterken de aangename straling. Naast de standaard uitvoering met een mantel in antraciet-glasemail is enkel deze Rydes Style 23 verkrijgbaar in porseleinkleuren. Vraag naar onze stock om te weten welke kleuren voorradig zijn. (ga naar contact)

De bovenplaten zijn afneembaar, wat het ontstoffen van de verbrandingskamer en de recuperator eenvoudig maakt.

Naast de thermostatische instelling is er ook een permanente sfeerregeling.

De RS23 heeft een Hoog Rendement : Klasse 1 (HR). Zelfs bij "deellast" of kleine capaciteit voldoet de kachel aan de eisen voor wat de verbrandingswaarden betreft. (CO, CO2, NOX, rendement) Er is een nauwe samenwerking met het labo van Technigas die de toestellen voorziet van het CE – label. De RS23 is leverbaar op aardgas voor België (categorie I2E+), voor Nederland (categorie I2L) en ook op propaan (categorie I3P) voor BE en NL.

Voldoet aan het ECO-DESIGN Volgens de EU-verordening 2015/1188 en de RS23 krijgt het energie-label categorie “C”.

Porseleinkleuren RS23 KL

RS23 Blauw RS23 Ecru RS23 Groen RS23 Rood

Design

Rydes Style produceert naast haar exclusieve stijlkachels ook een unieke "DESIGN"-kachel op gas. Deze is verkrijgbaar in inox of speksteen uitvoering

De verbrandingstechniek van onze designkachels is volledig analoog met de RS23ST of de RS23KL. Maak ook uw keuze tussen de Hout- en de Kolenbrander.

Het vuuraanzicht is fascinerend: de deur zonder onderverdeling is strak en rechtlijnig.

INOX (RS23DI H of K)

RS23 Design Inox uitvoering

SPEKSTEEN ( RS23 DSP  H of K )

RS23Design Speksteen met houtbrander

Aanduiding types

Voorbeelden van type-aanduiding:

  • RS23 ST H: RS23 STandaard uitvoering met Houtbrander
  • RS23 KL K: RS23 geKLeurde uitvoering in porselein-email met Kolenbrander
  • RS23 DSP H: RS23 Design uitvoering in SPeksteen met Houtbrander

Vlammenbeeld: Kolenbrander / Houtbrander

De gaskachels van Rydes Style zijn uitgerust met een hoogwaardige keramische brander: hiermee verkrijg je een zeer natuurgetrouw vlammenbeeld. Ofwel kiest u voor een "houtbrander" met houtset - 4 houtblokken met enkele stukjes schors (embers) die rechtstreeks op de brander worden gelegd, ofwel kiest u voor een kolenbrander met een kolenset - twee kolenroosters waar in twee lagen kolen (28 stuks) op liggen. Vandaar dat ieder type RS23 goed aangeduid wordt.
De houtversie is bij de klanten het meest geliefd en daarom zullen de keramische kolen met de tijd verdwijnen. Informeer u over de beschikbaarheid.